Inhetnieuws.nl
28 november 2015

Artikelen tot 30 september 2010

Giel Beelen weer op rijles
HILVERSUM - Giel Beelen was vanochtend niet op de radio te horen. De dj van 3FM is op cursus gestuurd om wat aan zijn rijvaardigheid te doen. 'Ben vandaag een dagje verplicht op cursus ivm mijn rijvaardigheden.
AD1 10 september 2010
Downers overvallen Giel Beelen
Upside Down is een nieuwe programma in het kader van tvlab waarbij dames en heren met het syndroom van Down bekende en onbekende Nederlanders te grazen nemen. Vandaag de beurt aan Giel Beelen.
De Pers 2 september 2010
Tim Akkerman heeft band bij elkaar
Tim Akkerman, ex-zanger van de Haagse band Di-rect, heeft een nieuwe band gevonden die hem gaat ondersteunen. Dat vertelde de singer/songwriter (29) dinsdag op de radio bij Giel Beelen.
NOS 13 juli 2010
Cito overlegt over vloek in toets
Cito heeft met vertegenwoordigers van verscheidene reformatorische basisscholen gesproken over voor deze instellingen gevoelige onderwerpen in de Cito- en Entreetoetsen voor basisschoolleerlingen. Aanleiding was een vloek van radiodj Giel Beelen, die te horen was in het luistergedeelte van de Entreetoets van dit jaar.
Telegraaf 7 juli 2010 - ook in: Metro
3FM Serious Request voor aidswezen
De Serious Request-actie van radio 3FM staat dit jaar in het teken van aidswezen. Dat heeft dj Eric Corton maandag bekendgemaakt in het programma van Giel Beelen op 3FM.
NOS 28 juni 2010
Wat wordt de zomerhit van 2010?
Welk nummer wordt de soundtrack van deze zomer? Die vraag stelden we aan dj's Jeroen Nieuwehuizen (538), Giel Beelen (3FM) en Menno de Boer (Slam FM).
RTL Nieuws 24 juni 2010
Dorpse Meiden winnaar TV Lab-pitch
Het programmaidee Dorpse Meiden is de winnaar van de kijkerspitch van TV Lab. Dat maakte Giel Beelen dinsdagochtend op 3FM bekend in het bijzijn van de bedenker van de show, Ellen van Dijk.
NOS 22 juni 2010
Dorpse Meiden wint kijkerspitch TV Lab
Het programmaidee Dorpse Meiden heeft de kijkerspitch gewonnen van TV Lab. Dj Giel Beelen maakte dinsdagochtend bekend dat de door de 20-jarige Ellen van Dijk uit Deurne bedachte realityserie eind augustus op de televisie is te zien.
NUvideo.nl 22 juni 2010 - ook in: VK.tv PAROOL AD Metro
Claudia de Breij in tranen
Cabaretière Claudia de Breij barstte vanochtend in tranen uit in de uitzending van Giel Beelen.
Telegraaf 18 juni 2010
Publiek wil geen politiek op Pinkpop
Op het moment dat PvdA-lijsttrekker Job Cohen vrijdagmiddag het Pinkpoppodium betrad, werd duidelijk dat festivalpubliek niet erg gediend is van politiek. De 'burgervader van Nederland', aldus Giel Beelen, opende het popfestival in Landgraaf vrijdag door symbolisch af te tellen.
Telegraaf 28 mei 2010 - ook in: PAROOL AD De Pers
Michiel Antonius Adrianus (Giel) Beelen is een Nederlandse radio-dj en presentator.

Blader terug in de tijd

Nov Dec Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Sep Okt Nov
2012 2013 2014 2015

Deel dit dossier