Inhetnieuws.nl
27 november 2015

Artikelen tot vandaag

Brinkman zoekt partijleden
Hero Brinkman probeert partijleden te verzamelen, maar dat wil nog niet echt lukken. De oud-PVV'er heeft daarom maar Facebook ingezet voor zijn zoektocht.
Telegraaf 13 juni 2014
'Rutte-1 viel om gedoe PVV'
PVV-leider Geert Wilders trok in april 2012 zijn gedoogsteun aan het toenmalige kabinet van VVD en CDA in om zo een einde te kunnen maken aan het gedoe rond dissidenten in zijn eigen PVV-fractie. Oud PVV'ers als Hero Brinkman, Louis Bontes en Richard de Mos stellen dat in de documentaire Wilders Wereld die AVROTROS zondagavond uitzendt.
Telegraaf 22 mei 2014
Dissidenten plaagden PVV vaker
De kwestie-Bontes heeft overeenkomsten met die rond oud-Kamerlid Hero Brinkman. Net zoals Bontes kritiek uitte op Wilders, omdat die volgens hem te veel macht heeft, wilde ook Brinkman meer openheid en democratie binnen de PVV.
NOS 29 oktober 2013
'Het mag niet zo zijn dat één man zoveel macht heeft als Geert Wilders'
Het mag niet zo zijn dat in een land één man bepaalt of er een andere regering gaat komen, schrijft oud-PVV-Kamerlid Hero Brinkman ...
Volkskrant 29 oktober 2013
Bontes uit onvrede over sfeer PVV
PVV-Tweede Kamerlid Bontes vindt de PVV-fractie "geen prettige omgeving". In een gesprek met NRC Handelsblad zegt Bontes dat PVV-collega's niet durven te zeggen wat ze denken omdat de macht bij één persoon ligt: partijleider Geert Wilders.
NOS 23 oktober 2013
'VVD heeft steken laten vallen'
Hero Brinkman gaat zondag uitleggen hoe zijn terugkeer in de politiek eruit gaat zien.
Telegraaf 19 oktober 2013
Filemon Wesselink: 'Bij Dr. Oetker moet ik denken aan zo'n enge Duitse dokter'
Hero Brinkman start een nieuwe partij, een inbraak bij een Russisch huis in Den Haag voert de diplomatieke rel verder op en pizzafabrikant Dr. ...
Volkskrant 18 oktober 2013
Hero Brinkman terug in de politiek
Voormalig PVV-Kamerlid Hero Brinkman wil terugkeren in de politiek. Dat zegt hij vrijdag in een interview met de Volkskrant. Brinkman blijft bij de politie werken, maar kan het 'toch niet laten politiek actief te blijven'.
Zie.nl 18 oktober 2013 - ook in: Nederlands Dagblad
Hero Brinkman wil terug in de politiek
Hero Brinkman wil weer de politiek in. Met zijn nieuwe nog naamloze partij wil hij zich vooral richten op kleine ondernemers en zelfstandigen, ...
AD 18 oktober 2013 - ook in: PAROOL fd.nl nu.nl Telegraaf
Hero Brinkman richt one-issue partij op voor ondernemers
Oud-Tweede Kamerlid Hero Brinkman wil weer de politiek in. Met zijn nieuwe nog naamloze partij wil hij zich vooral richten op kleine ondernemers en zelfstandigen.
RTL Nieuws 18 oktober 2013 - ook in: fd.nl

Blader terug in de tijd

Nov Dec Apr Sep Okt Mei Jun
2012 2013 2014

Hero Brinkman in beeld


Deel dit dossier