Inhetnieuws.nl
27 november 2015

Artikelen tot vandaag

Extra politiebewaking bij Joodse instellingen
Een dag na de aanslag in Brussel worden ook Joodse instellingen in Nederland extra beveiligd. Bij het Joods Historisch Museum in Amsterdam staan agenten te posten, zo zag onze verslaggever Jeroen Wetzels.
RTL Nieuws 25 mei 2014
Marechaussee controleert bij de grens
De marechaussee controleert auto's bij de grens met België, twittert verslaggever Jeroen Wetzels.
RTL Nieuws 21 mei 2014
Volg hier de rechtszaak tegen maagchirurg Nick R.
Maagchirurg Nick R. verschijnt vandaag voor de rechter omdat hij een wondgaasje in de buikholte van een vrouw achterliet. Die werd vervolgens doodziek. Verslaggever Jeroen Wetzels is bij de rechtszaak en twittert er over.
RTL Nieuws 15 april 2014
Hoe voorkom je een verkeersinfarct tijdens de atoomtop?
Het verkeer gaande houden, dat is de opdracht van de landelijke verkeerscentrale in Driebergen tijdens de nucleaire top op 24 en 25 maart in Den Haag. Verslaggever Jeroen Wetzels mocht een kijkje nemen in het commandocentrum.
RTL Nieuws 11 maart 2014
Politie doet sporenonderzoek in Kaneelstraat
De politie onderzoekt het huis aan de Kaneelstraat in Almere. Daar vielen eerder vanavond een dode en een gewonde door een giftige stof. Verslaggever Jeroen Wetzels is erbij, hij maakte deze foto.
RTL Nieuws 9 maart 2014
'Bleekwater was bron besmetting Almere'
Volgens de hulpdiensten is bleekwater de bron van de besmetting in Almere. Dat meldt onze verslaggever Jeroen Wetzels die bij de geëvacueerde bewoners is.
RTL Nieuws 9 maart 2014
Wachten op de sterren
Fans bij het Conservatorium Hotel wachten op een glimp van de MTV-sterren. Ze krijgen een kopje thee van het hotel, ziet verslaggever Jeroen Wetzels.
RTL Nieuws 9 november 2013
In de operatiekamer
Verslaggever Jeroen Wetzels maakt een reportage over het gebruik van Google Glass bij operaties. Vanavond om 19:30 uur is het resultaat te zien in RTL Nieuws.
RTL Nieuws 16 augustus 2013
Robert M. in cassatie tegen uitspraak Hof
Robert M. gaat in cassatie tegen zijn veroordeling tot 19 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging. Dat zeggen zijn advocaten tegen RTL Nieuws-verslaggever Jeroen Wetzels.
RTL Nieuws 2 mei 2013
Mysterieus en muisstil paasoffensief tegen Sarin
Drie dagen lang kregen Maastrichtenaren geen informatie over de zoektocht naar het levensgevaarlijke zenuwgas Sarin. Hoezo niet, vraagt verslaggever Jeroen Wetzels zich af.
RTL Nieuws 2 april 2013

Blader terug in de tijd

Nov Jan Feb Mrt Apr Mei Aug Nov Mrt Apr Mei
2012 2013 2014

Jeroen Wetzels in beeld


Deel dit dossier