Inhetnieuws.nl
28 november 2015

Artikelen tot vandaag

Groeten aan Louis… ‘De nieuwe Jomanda is opgestaan’
Hart van Nederland heeft tijdens het WK een speciale rubriek met Hans Kraay jr. Groeten aan Louis. Hans gaat elke dag ergens in Nederland langs. Op die manier kunnen we Louis vanuit Nederland bijsturen waar nodig.
SBS6 24 juni 2014
OPROEP: Uw ervaringen met Jomanda
Nu Jomanda definitief is vrijgesproken, lijkt er geen vuiltje meer aan de lucht rond het medium. Wat zijn uw ervaringen met Jomanda? Bent u goed of juist slecht door haar behandeld of heeft u onlangs ...
Telegraaf 13 maart 2013
Emile Ratelband blij voor Jomanda
Jomanda krijgt geen straf opgelegd voor het ontraden van chemotherapie aan de destijds zieke Sylvia Millecam. Emile Ratelband, een goede vriend ...
AD 13 maart 2013
’Eindelijk gerechtigheid!’
Jomanda is definitief vrijgesproken. Ze krijgt geen straf opgelegd voor het ontraden van chemotherapie aan Sylvia Millecam. De voorwaardelijke celstraffen van drie en zes weken voor twee alternatieve genezers blijven wel staan.
Telegraaf 13 maart 2013
Jomanda definitief vrijgesproken in zaak-Millecam
Jomanda hoeft niet nog eens voor de rechter te komen in verband met de dood van actrice Sylvia...
Metro 12 maart 2013
Jomanda definitief vrijgesproken
De vrijspraak voor medium Jomanda in de zaak rond actrice Sylvia Millecam blijft staan. Dat heeft de Hoge Raad vandaag bepaald. De straf van twee alternatieve artsen blijft ook gehandhaafd. Zij werden veroordeeld tot respectievelijk zes en drie weken voorwaardelijke celstraf.
NOS 12 maart 2013 - ook in: Telegraaf
Vrijspraak Jomanda in zaak Millecam
Jomanda krijgt definitief geen straf voor het ontraden van chemotherapie aan comédienne Sylvia Millecam. De voorwaardelijke celstraffen van drie en zes weken voor twee alternatieve genezers blijven staan.
Nederlands Dagblad 12 maart 2013 - ook in: nu.nl RTL Nieuws
Robben vraagt Jomanda om advies?
Voetballers die het even niet zien zitten, kunnen voor een troostend woord altijd bij Jomanda terecht.
Telegraaf 23 juni 2012
Wat Michelle Obama, Adele, Coco en ik gemeen hebben
Lieve afslankguru van me, Jouw positieve woorden en je Jomanda-van-het-goede-eten-speech hebben me geholpen deze week! 1,5 kilo afgevallen! Ik kan wel huilen zo blij ben ik, haha! De dip is voorbij en het is nu mijn beurt om de motivatiecoach .
AD 20 februari 2012
PVV tegen lezing 'klimaatjomanda' Al Gore in Groningen
De PVV-fractie in Groningen is fel tegen de komst van de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Al Gore naar Groningen voor een lezing. Gore is volgens de PVV een 'Amerikaanse Jomanda op klimaatgebied'.
Elsevier 26 september 2011
Jomanda, echte naam Johanna (Joke) Wilhelmina Petronella Damman, is een controversieel Nederlands spiritiste en naar eigen zeggen een genezend medium.

Blader terug in de tijd

Mrt Jun
2013 2014

Deel dit dossier