Inhetnieuws.nl
30 november 2015

Artikelen tot vandaag

Vermoorde militair Fritz gecremeerd
In de Limburgse plaats Herkenbosch is de vermoorde militair Laurens Fritz gecremeerd. Dat gebeurde met militaire eer.
NOS 26 november 2011
Uitvaart met militaire eer voor Laurens Fritz
Honderden mensen bezochten vandaag de uitvaartdienst voor de om het leven gebrachte militair Laurens Fritz in de Sebastianuskerk van Herkenbosch (Limburg). Onder de vele deelnemers waren ook tientallen collega-militairen van de landmacht.
Volkskrant 26 november 2011 - ook in: PAROOL AD nu.nl Telegraaf
Honderden herdenken vermoorde militair Fritz
HERKENBOSCH - Enkele honderden mensen hebben woensdagavond meegelopen in een stille tocht in Herkenbosch (Limburg) ter nagedachtenis aan de om het leven gebrachte militair Laurens Fritz. De tocht, georganiseerd door bewoners van vakantiepark Reewoude, was bedoeld om de familie een hart onder de riem te steken.
Nederlands Dagblad 23 november 2011 - ook in: RTL Nieuws De Pers spitsnieuws.nl Telegraaf
Gevonden lichaam is van militair
Het lichaam dat gisteren werd gevonden in een gerooid maïsveld in Herkenbosch, in Limburg, is van de militair Laurens Fritz. De man werd sinds begin september vermist.
NOS 17 november 2011
Gevonden lichaam is van vermiste militair
HERKENBOSCH - De stoffelijke resten die woensdag in een gerooid maïsveld in het Limburgse Herkenbosch werden gevonden, zijn van de sinds 9 september vermiste militair Laurens Fritz. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) in Maastricht vrijdag bekend na forensisch onderzoek.
Zie.nl 17 november 2011 - ook in: RTL Nieuws
Gevonden lichaam is van vermiste militair (30)
Het lichaam dat de politie woensdag heeft gevonden in een bungalowpark in Limburg is het stoffelijk overschot van de vermiste militair Laurens Fritz. Het lichaam is gevonden in de buurt van het huis van de 47-jarige man die wordt verdacht van moord op Fritz.
Elsevier 17 november 2011
Stoffelijke resten zijn van militair
De lichaamsresten die gisteren in een gerooid maïsveld in het Limburgse Herkenbosch zijn gevonden zijn van de vermiste militair Laurens Fritz. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM) in Maastricht vandaag bekend.
spitsnieuws.nl 17 november 2011
Lichaam vermiste militair mogelijk gevonden
De politie heeft in bungalowpark Reewoude bij Herkenbosch (Limburg) menselijke resten gevonden. Onderzocht wordt of het gaat om de sinds begin september vermiste militair Laurens Fritz.
Elsevier 16 november 2011
Bloedsporen gevonden van vermiste militair
De politie heeft in een huis op het Limburgse vakantiepark Reewoude bloedsporen gevonden van de sinds begin september vermiste militair Laurens Fritz.
Elsevier 4 november 2011
Bloedsporen vermiste militair in vakantiewoning
In Herkenbosch in Limburg zijn op een vakantiepark bloedsporen gevonden van de vermiste militair Laurens Fritz. Hij wordt al sinds 9 september vermist.
NOS 4 november 2011

Blader terug in de tijd

Laurens Fritz in beeld


Deel dit dossier