Inhetnieuws.nl
29 november 2015

Artikelen tot vandaag

Geen cassatie in skimoordzaak
Het OM gaat niet verder met de cassatieberoepen in de Tsjechische skimoordzaak.Justitie ziet daarvoor onvoldoende aanknopingspunten omdat de Hoge Raad alleen nog zal kijken naar procedures en niet naar zaken als bewijs en strafmaat.
Boevenvangen.nl 26 april 2012
Tsjechische 'skimoord'
Ricardo A. en Ricardo van V. werden in april 2011 veroordeeld tot acht jaar gevangenis wegens het ombrengen van Mike Oostinjen.
Uitzendinggemist.nl 26 januari 2012
Verdachten weten 'niets' meer van ski-moord
Twee mannen uit Soesterberg zeggen zich niets meer te herinneren van de moord op hun vriend Mike Oostinjen op de eerste avond van hun ski-vakantie in Tsjechië, vorig jaar. Dit schrijft het AD vandaag.
AD 13 april 2011
Vrienden voor het leven...
De Tsjechische recherche zegt in de geruchtmakende wintersportmoordzaak een grote hoeveelheid bewijsmateriaal te hebben verzameld tegen de twee mannen uit Soesterberg, die in het vakantiehuis in het afgelegen gehucht Bobr de 29-jarige Amersfoorter Mike Oostinjen zouden hebben doodgestoken.
Telegraaf.nl 5 februari 2010
Video: Verdachten skimoord wachten zware straf
BOBR - De twee jongens die worden verdacht van het doodsteken van Mike Oostinjen in Tsjechië wordt moord ten laste gelegd. Het zou gaan om Ricardo van V. en Ricardo A. uit Soesterberg. De jongens van 18 en 20 jaar hebben inmiddels bezoek .
AD: Binnenland 4 februari 2010 - ook in: AD: Home Telegraaf.nl
Moeders mogen verdachten 'skimoord' even zien
BOBR - De moeders van de twee verdachten van de moord op de 29-jarige Mike Oostinjen hebben gisteren hun zoons bezocht. De jongens van 18 en 20 jaar oud worden er van verdacht Oostinjen in de nacht van zondag op maandag in het Tjechische dorp .
AD: Binnenland 4 februari 2010 - ook in: AD: Buitenland AD: Home
Stilte over ski- moord
door Johan van den Dongen BOBR (Tsjechië), donderdag "Vstup zakazan", ofwel verboden te betreden, staat op het rood-witte lint dat rond het moordhuis in het Tsjechische wintersportgehucht Bobr is gespannen.
Telegraaf.nl 4 februari 2010
Mike (29) gedood door skivrienden
De Nederlander die gisteren werd vermoord in in het Tsjechische skioord }aclér blijkt de 29-jarige Mike Oostinjen uit Amersfoort. De man was samen met twee vrienden van 18 en 20 jaar op wintersport. Waarschijnlijk hadden de drie te veel gedronken en is een ruzie vervolgens vreselijk uit de hand gelopen.
Telegraaf.nl 3 februari 2010

Blader terug in de tijd

Mike Oostinjen in beeld


Deel dit dossier