Inhetnieuws.nl
1 december 2015

Artikelen tot vandaag

Vijftien jaar cel voor moord op sportschoolhouder
Twee mannen uit Apeldoorn zijn dinsdag veroordeeld tot een celstraf van vijftien jaar voor de moord op sportschoolhouder Mondher Bennour uit Almere. De rechtbank in Lelystad legde een derde verdachte vijf jaar cel op voor medeplichtigheid.
Nederlands Dagblad 17 december 2013
15 jaar cel in moordzaak sportschoolhouder Bennour
De man die ruim 2 jaar geleden de Almeerse sportschoolhouder Mondher Bennour doodschoot, verdwijnt voor 15 jaar achter de tralies. Dat heeft de ...
PAROOL 17 december 2013 - ook in: AD Volkskrant Telegraaf
Tot 22 jaar geëist voor moord op sportschoolhouder
Tegen de 40-jarige Kaïs M. is een gevangenisstraf van 22 jaar geëist voor de moord op sportschoolhouder Mondher Bennour uit Almere. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdag laten weten. Tegen twee mannen die worden verdacht van het medeplegen van de moord, Mohammad A.
Nederlands Dagblad 29 november 2013
Eis van 22 jaar voor moord op sportschoolhouder Bennour
Tegen de man die in september 2011 de Almeerse sportschoolhouder Mondher Bennour doodschoot, is vandaag 22 jaar cel geëist. Volgens het ...
Volkskrant 29 november 2013 - ook in: PAROOL AD Telegraaf
"Nabestaanden Bennour willen ruim 2 miljoen euro"
Nabestaanden van de in 2011 vermoorde sportschoolhouder Mondher Bennour willen een schadeclaim indienen van ruim twee miljoen euro. Dat meldt één van de advocaten van de verdachten. De advocaat die sprak namens de nabestaanden gaf aan dat er een schadeclaim komt, maar maakte het bedrag nog niet bekend.
Boevenvangen.nl 29 november 2013
Zaak moord sportschoolhouder uitgesteld
Het proces rond de moord op de Almeerse sportschoolhouder Mondher Bennour is voorlopig uitgesteld. Dat meldt de advocaat van een van de verdachten, Jillis Roelse. De raadsman wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar telefoongegevens.
Nederlands Dagblad 17 juni 2013
Uitstel zaak sportschool
Het proces tegen zes mensen die worden verdacht van betrokkenheid bij de liquidatie van sportschoolhouder Mondher Bennour is voorlopig uitgesteld. De rechtbank in Lelystad had vanaf maandag vijf dagen voor de zaak uitgetrokken, maar een toegewezen verzoek van advocaat Jillis Roelse zette direct een streep door die planning.
Telegraaf 17 juni 2013 - ook in: AD PAROOL Volkskrant
Proces moord sportschoolhouder
Vijf mannen en een vrouw staan vanaf maandag terecht voor de rechtbank in Lelystad voor betrokkenheid bij de moord op sportschoolhouder Mondher Bennour (43). Het slachtoffer werd in de nacht van 12 op 13 september 2011 bij zijn flat in Almere geliquideerd.
Telegraaf 17 juni 2013
Bekentenis in zaak dood sportschoolhouder
Een van de verdachten in de zaak van de vermoorde Almeerse sportschoolhouder Mondher Bennour heeft bekend. Dat bleek dinsdag tijdens een pro-formazitting bij de rechtbank in Lelystad.
Zie.nl 19 maart 2013 - ook in: Boevenvangen.nl Volkskrant AD PAROOL Telegraaf
Verdachte vermoorde sportschoolhouder heeft bekend
De 39-jarige Kaïs M. heeft bekend dat hij sportschoolhouder Mondher Bennour heeft doodgeschoten....
Metro 19 maart 2013

Blader terug in de tijd

Mrt Jun Nov Dec
2013

Mondher Bennour in beeld


Deel dit dossier