Inhetnieuws.nl
26 november 2015

Artikelen tot vandaag

Wateroverlast: "Het lijkt wel 1998"
Door verslaggever Pauline Broekema"Het lijkt op 1998, toen hadden we 144 millimeter regen", zegt dijkgraaf Jan Geluk van Waterschap Hollandse Delta. Het waterschap is sinds vanochtend vroeg bezig alle noodpompen op Goeree-Overflakkee in te zetten.
NOS 13 oktober 2013
Groninger Museum wil Helmantel
Door verslaggever Pauline Broekema in GroningenHij exposeert van Amerika tot Japan. Zijn huis trekt busladingen bewonderaars; een eigenhandig herbouwde middeleeuwse pastorie in Westeremden op het Groninger Hogeland, waar hij ook zijn atelier en tentoonstellingsruimte heeft.
NOS 5 juli 2013
Actie oud-leerlingen Ibn Ghaldoun
Door binnenlandverslaggever Pauline Broekema Op de Ibn Ghaldoun-school hebben voormalig havo- en vwo-leerlingen zich vandaag verzameld uit solidariteit met de scholieren die opnieuw examen moeten doen.
NOS 17 juni 2013
Ibn Ghaldoun: steeds volgens regels
Door verslaggever Pauline Broekema"Hebben jullie echt niets gemerkt?" Dat heeft bestuursvoorzitter Ayan Tonca van de Ibn Ghaldoun Scholengemeenschap in Rotterdam gisteren op een personeelsvergadering nogmaals aan de medewerkers gevraagd.
NOS 11 juni 2013
Pauline Broekema: nieuws op Ibn Ghaldoun als bom ingeslagen
Op de Ibn Ghaldounschool in Rotterdam zijn in totaal 13 examens gestolen. Dat heeft staatssecretaris Dekker zojuist bekendgemaakt in de Tweede Kamer. De Onderwijsinspectie heeft besloten alle gestolen examens op de school ongeldig te verklaren.
NOS 11 juni 2013
"We moesten kiezen tussen snelheid en zorgvuldigheid"
Het vwo-eindexamen Frans wordt verplaatst naar morgenmiddag. Het College voor Examens stuurt een ander examen naar de scholen omdat gisteren het eindexamen op internet werd gezet. Verslaggever Pauline Broekema sprak met Geert van Lonkhuyzen van het College voor Examens.
NOS 29 mei 2013
Koning legt krans op de Dam
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een krans gelegd bij het Nationaal Monument op de Dam. Het was voor het eerst dat Willem-Alexander als staatshoofd bij de Dodenherdenking betrokken was.
NOS 4 mei 2013
4 mei-voordracht van Pauline Broekema
De 4 mei-voordracht tijdens de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam is dit jaar gehouden door Pauline Broekema. In 'Geef mij onze klei maar' vertelde ze het verhaal van de ondergang van een joodse gemeenschap op het Groninger platteland.
NOS 4 mei 2013
Dodenherdenking bij de NOS
De NOS doet vanavond traditiegetrouw verslag van de Nationale Dodenherdenking op de Dam. Tijdens de herdenking worden de Nederlandse burgers en militairen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.
NOS 4 mei 2013
Nederlanders reageren op het Koningslied
Componiste John Ewbank heeft het Koningslied teruggetrokken na de vele negatieve reacties. Verslaggever Pauline Broekema vroeg aan mensen wat ze er van vinden.
NOS 21 april 2013

Blader terug in de tijd

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Okt
2013

Deel dit dossier